Banner Neambalate Camp Cu Flori
Copaci In Camp
Tufise In Camp

Ofertă pentru horticultori

Material săditor neambalat pentru înființarea plantațiilor și amenajarea spațiilor verzi

Firma Yurta Prod este enumerată printre cei care, pe lângă comerțul produselor, asigură și producție proprie de plante horticole. Pepiniera înființată în anii 1990, au pus bazele plantației de înmulțire.  Cu multă muncă, experiență și cu specialiști remarcabli, ne-am clasat  pe primul loc în România.

Baza pepinierei este alcătuită din plantația mamă, sursa proprie pentru înmulțirea plantelor calitative, care este creată conform celor mai ridicate standarde. Deținem suprafețe întinse pentru înmulțirea materialului săditor în teren liber,  în platformă protejată (plante în ghivece) și în sere speciale de înmulțire prin butașare.

Pentru a optimiza tehnologia de producție și pentru îmbogățirea ofertei, firma Yurta Prod a angajat cei mai buni specialiști din domeniu  și cooperază în permanență cu instituții de cercetare și amelioratori de plante.

Colaborăm cu mai mulți parteneri pentru a oferi o gamă cât mai complexă și calitativă. Astfel putem afirma că suntem dispuși să onorăm orice tip de comandă de plante roditoare și ornamentale, fie cu rădacina liberă sau în ghivece.

Pentru a începe o colaborare de succes, vă invităm să apelați la noi cu încredere!

Creanga Mar

Categorii de produse

TRANDAFIRI

Vă oferim o gamă foarte largă de trandafiri cu radacină liberă, crescuți în containere dedicate special pentru plantații sau spații verzi. Yurta Prod este reprezentant și producător al soiurilor de trandafiri licențiate ale firmei germane Rosen Tantau – deținător și ameliorator de soiuri de trandafiri.

ARBUSTI ORNAMENTALI

Oferim o gamă foarte largă și variată de plante ornamentale crescute în containere de 3-10L. Sortimentul acoperă arbuști foioși și arbuști veșnic verzi.

ARBORI ORNAMENTALI

Yurta Prod vă oferă arbori ornamentali aclimatizați și rezistenți la clima urbană, dedicați special pentru spații verzi. Vă punem la dispoziție atât plante cu rădăcină liberă cât și plante crescute în ghivece.

POMI FRUCTIFERI

Yurta Prod vă oferă din producție plante calitative de soiuri bine cunoscute și autohtone adaptate la clima României.

ARBUȘTI FRUCTIFERI

Pentru horticultori sau celor dornici să înființeze o plantație, compania Yurta Prod oferă din producție proprie plante certificate de calitate cu rădăcină liberă. Vă punem la dispoziție soiuri clasice, performante, bine aclimatizate pentru clima regiunii.

Descarcare Oferta

Completeaza formularul pentru a putea descarca catalogul Yurta

Descarcare Oferta

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Partenerii Noștrii

© yurta.ro - all rights reserved