Cumparaturi online
Informatii utitizator
Bun venit! [Autentificare]
Produse in cos:
0


Cauta produsul dorit

Magazinul nostru ofera o gama variata de produse.


cautare avansata
Previous
  • Sere si minisere

    Sere si minisere

    Sere hobby si semiprofesionale pentru gradinarit.Detalii

  • Oferte de primavara

    Oferte de primavara

    Reduceri de primavara in perioada 10.04-30.04.2018.Detalii

Next

Termeni si conditii

Informaţii Vânzător

Date Vânzător:
S.C. Yurta Prod S.R.L
Nr.Reg.Com. J08 / 3515 / 1994
Cod Fiscal RO 6702047
B-dul.Braşovului nr.80. Săcele 505600, Braşov
fax: +40 268 273039
comenzi@yurta.ro


Administratorul S.C Yurta Prod S.R.L îşi rezervă dreptul de a modifica structura şi interfaţa oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment şi la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parţial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziţia publicului prin intermediul acestui website, fără vreo notificare prealabilă, individuală sau generală.


Informaţii Produse

Preţurile sunt exprimate în lei şi conţin T.V.A. 0.9 %.
Imaginile din site au caracter informativ.
Materialul săditor este de 1-2 ani.
Pomii la expedierea în colet dacă au înălțimea mai mare de 2 m sunt scurtaţi (tăiaţi din vârf).
Butaşii de arbuşti , trandafiri şi viţă de vie au o lungime de 30-50 cm.
Plantele în stare ambalată se pot păstra 20 de zile de la data primirii într-un loc întunecat, răcoros (3-7 grade C). Odată cu desfacerea ambalajului de pe rădăcină , acestea trebuiesc plantate imediat.
Greutăţi aproximative ale plantelor cu rădăcina ambalată, exprimate în grame:
- pomi fructiferi: 1.500-2.000 gr
- arbuşti fructiferi,ornamentali, viţă de vie: 400-500 gr
- trandafiri: 500-800 gr
- magnolii,clematis etc. 200-400 gr
- tratamente fitosanitare 450 gr

Dreptul de returnare a mărfii

Dacă părţile nu au convenit altfel, momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator , referitor la comanda sa.
Potrivit prevederilor legale “consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distanţă, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.
Consumatorul nu poate denunţa unilateral următoarele tipuri de contracte : “care prin natura lor se pot degrada ori deteriora rapid”. Din această categorie fac parte plantele din clasa produselor: pomi fructiferi, arbuşti fructiferi, viţă de vie altoită, trandafiri, arbuşti ornamentali, arbori ornamentali, plante căţărătoare, magnolia, clematis, bulbi. Acestea se pot denunţa în termen de 48 de ore de la primirea lor, şi vor fi returnate vânzătorului pe cheltuiala proprie în forma lor originală, despachetate doar din colet nu şi din ambalajul propriu.
Eventualele reclamaţii se primesc doar în scris.


Protecţia datelor personale

Conform cerinţelor legii pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date în sectorul comunicaţiilor electronice , S.C Yurta Prod S.R.L are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate , datele personale pe care le furnizaţi despre dumneavoastră , un membru al familiei sau ale unei alte persoane , utilizând orice modalitate de comunicare cu firma noastră.


« inapoi

Oferte speciale